Social WiFi

Vergroot je naamsbekendheid en omzet met Facebook! 

Zet gratis WiFi in voor je bezoeker in ruil voor een Facebook Like!

Social WiFi; de voordeligste en meest effectieve manier om je doelgroep en al hun vrienden te bereiken!

Bespaar op zinloze, hoge advertentiekosten!

Rechtstreeks online contact met je klanten en ál hun vrienden!

Verhoog je servicegraad met gratis WiFi!

De meest efficiënte en effectieve manier om je aanbiedingen 24/7 te promoten!


logoXSfreeWiFi

In de meeste gevallen vindt een bezoeker je bedrijf leuk, toch?! Als de bezoeker dan ook nog eens gebruik wil maken van een gratis WiFi netwerk; geef het hem dan! 
Maar, vraag er een kleinigheid voor terug! Laat gratis WiFi voor je werken!

82% van alle mensen op de wereld die internet gebruiken zijn lid van één of meerdere Social Media websites. Facebook heeft daarin met ruim 1.2 miljard gebruikers nog steeds het grootste aandeel. Wist je trouwens dat de gemiddelde Facebook gebruiker 1 keer per kwartier Facebook checkt voor updates? Wat een getallen he!

Al met al is Social Media, en op dit moment Facebook in het bijzonder, een razend interessante groep mensen bij elkaar, waar jij als ondernemer eenvoudig je voordeel mee kunt doen!

Om een lang verhaal kort te maken: zorg voor naamsbekendheid en héél veel volgers (“Fans”) op Facebook. Zo kun je op een waanzinnig effectieve en voordelige manier marketing en reclame acties uitzetten! Verzamel zo veel mogelijk fans door alle bezoekers van je bedrijf jouw Facebook bedrijfspagina automatisch te laten “Liken” als ze inloggen op jouw gratis WiFi netwerk.

De mooiste, betrouwbaarste en voordeligste manier om dat te doen is met Social WiFi !

Uitermate geschikt voor HoReCa ondernemingen, individuele winkels (retail) en winkelcentra, partycentra en uitgaansgelegenheden, campings en vakantieparken, kortom: alle locaties waar een regelmatig aanbod van publieksstromen plaats vindt!

Daarnaast is het ook mogelijk om dit Social WiFi Access Point tijdelijk te implementeren tijdens uw publieksevenement, festival, congres, beurs etc.


How we do it

Nieuwsgierig naar dé marketingtool van nu? Het werkt eigenlijk heel simpel. Je bestelt bij ons SocialXS WiFi acces point (lees: WiFi antenne), en ontvangt het complete pakket binnen enkele dagen in huis. De WiFi antenne is Plug & Play en is in één simpele handomdraai zelf te installeren. Het apparaat werkt meteen en is direct klaar voor draadloos internetgebruik! Eenvoudig toch!? Natuurlijk kun je ook onze monteur laten komen.Kies je voor de SocialXS-Plus module dan kun je ook nog eens hele eigen WiFi pagina stylen. Je kunt je eigen kleuren, logo’s, foto’s, advertenties en nog veel meer op een super eenvoudige manier zo vaak als je wilt veranderen! Uitgebreide statistieken over je bezoekers, je WiFi tijden zelf instellen…? Het kan allemaal met de SocialXS-Plus module!


Prijs Access Point (eenmalig): € 79,95
abonnement 1 jaar: € 27,95 per maand
abonnement 2 jaar: € 24,95 per maand
abonnement 3 jaar: € 19,- per maand
Extra Access Point: eenmalig € 79,95 plus € 2,50 per maand


Voor interesse / bestelling kunt u MAILEN!Nog niet actief op de Sociale Media (facebook, twitter, linkedin, google+ e.d.)? Of wilt u eerst contact met ons opnemen? Stuur ons dan een mail bericht!

Marketing & Social Media

Social Media Marketing (SMM) is de nieuwe en effectieve manier om je bedrijf te promoten.
Door reclame te maken via bijvoorbeeld Facebook, groeit je bereik explosief en bereik je hiermee het publiek dat normaal gesproken
niet wordt bereikt. Hiermee bedoelen we dat de mensen die je op een directe manier weet te bereiken ook nog eens jouw boodschap aan al hun vrienden laten zien! Dit fenomeen noem je Consumer 2 Consumer marketing. Dit is een van de krachtigste en voordeligste manieren om reclame te maken.

Wist je bijvoorbeeld dat al 82% van alle internetgebruikers al actief is op Social Media en dat dat percentage nog steeds stijgt? Niet zo gek dus, dat geen enkele ondernemer nog om dit fenomeen heen kan. Bovendien is Social Media Marketing de meest kosten effectieve manier van promoten van je bedrijf!


Hoe kom ik aan mensen op mijn Facebook pagina

De SocialXS-Hotspot draagt bij bij het verkrijgen van aanzienlijk meer volgers (“Likers”) op Facebook. Iedere “Like” levert gemiddeld 130 nieuwe vrienden voor je bedrijf op, met wie je reclame en berichten worden gedeeld.
Hoe meer “Likes” je krijgt, hoe groter de vriendengroep wordt, hoe verder de reclame zal komen. Jouw nieuws zal zich gratis als een olievlek verspreiden.

En dan

Komt een bezoeker je bedrijf binnen en zoekt naar een gratis WiFi netwerk. Omdat jij de aanwezigheid van gratis WiFi duidelijk aangekondigde hoeft de bezoeker niet lang te zoeken. Hij vindt direct jouw gratis WiFi netwerk, dat jouw bedrijfsnaam heeft, en drukt met zijn smartphone of tablet of de “verbinden” knop. Direct wordt de bezoeker verbonden met jouw eigen WiFi inlogpagina. Nu kan de bezoeker het internet op door op de Facebook “Like” knop te drukken. De connectie tussen jouw bedrijf en de bezoeker is nu gemaakt! Automatisch! Zonder enige moeite heb je weer een waardevol contact in je database…


 


Ik heb steeds meer Facebook Likers

Mooi! Gebruik die contacten optimaal! Hoe meer Likers, hoe meer mensen jouw berichten automatisch op hun eigen Facebook pagina zien! Advertenties, nieuwe artikelen, last-minute aanbiedingen, sneak-previews, nuttige bedrijfsinformatie… Het plaatsen van allerhande informatie kost je slechts een wat tijd.
Tel uit het minimale aantal mensen dat je bereikt én de gigantische besparing van traditionele advertenties…!


Social WiFi ook voor jou? Natuurlijk!


Horeca

Tegenwoordig bieden de meeste horecagelegenheden hun gasten gratis Wifi aan. Het merendeel van deze ondernemers heeft een Facebookpagina. Natuurlijk heeft deze Facebookpagina als doel om door zoveel mogelijk mensen bekeken en “ge-Liked” te worden. SocialXS slaat een brug tussen het verschaffen van gratis Wifi en de Facebookpagina van de horecagelegenheid, en zorgt ervoor dat als de gast weg is, het contact tussen het bedrijf en de gast blijft bestaan, door plaatsen van nieuws, acties en andere marketing boodschappen!


Retail / MKB

Ook retailers kunnen anno 2013 niet meer zonder het aanbieden van gratis Wifi in hun bedrijf. Winkelende mensen die even snel een foto van dat leuke jurkje willen posten op Facebook; wachten aan de koffietafel bij je autodealer; een nummertje hebben moeten trekken bij de slager, het bezoek aan je favoriete kapsalon…Allemaal unieke gelegenheden voor een retailer om simpel en uiterst effectief zijn voordeel mee te doen, toch!
Houd het contact met die bezoeker vast; verander het vervelende wachten voor je klant in een positieve ervaring! Weet wie er in je zaak is geweest en zorg dat zijn vrienden jouw bedrijf ook leren kennen! Retail, doe je voordeel met SocialXS.


Evenementen

Een groot evenement trekt ontzettend veel mensen. Veel bezoekers zorgen voor een grote belasting van het mobiele netwerk. Door het plaatsten of het “kort huren van de long-range internetproducten van SocialXS, biedt het evenement de bezoekers altijd een krachtige oplossing om het internet te kunnen blijven gebruiken en het evenement meer te promoten door de toename van “Likes” van uw organisatie. Laten we eerlijk zien: wie wil zijn Facebookvrienden nu niet laten weten dat hij op een fantastisch evenement is..! De eigen Wifi pagina van een evenement laten sponsoren door adverteerders? Doe er dubbel voordeel mee! Geen sponsors / adverteerder voor het evenement? SocialXS heeft dé oplossing!SocialXS, your clever help

SocialXS biedt aanvullende diensten om je te ontzorgen, tegen interessante tarieven.

Installatie-service

De plug&play SocialXS-Hotspot is zodanig ontworpen, dat deze door middel van een 1-2-3 stappensysteem eenvoudig zelf is aan te sluiten. Indien er langere netwerkkabel nodig is dan de standaard bijgeleverde kabel (1 meter), dan kun je dat tijdens het bestelproces aangeven.

Heb je toch de voorkeur om de SocialXS-Hotspot door een supersnelle SocialXS monteur te laten installeren, dan kun je dat ook al tijdens het bestelproces aangeven. Heb je in eerste instantie voor zelf installeren gekozen, maar wil je tóch een van onze monteurs inschakelen: laat het ons weten! In beide gevallen zal de monteur snel contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Het voordelige all-in installatietarief voorkomt dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De SocialXS monteurs weten van wanten! Ze zijn klantvriendelijk, technisch onderlegd en beschikken over een flinke dosis ICT kennis!

Internet

De internetverbinding in je bedrijf is de belangrijkste factor voor een stabiel en snel Wifi netwerk voor je klanten. Veel bedrijven beschikken wel over een internetverbinding, maar weten zelf niet wat de kwaliteit en capaciteit van de verbinding is.

Hoe meer personen en/of hardware, gebruik maken van de internetverbinding, des te meer bandbreedte (lees: capaciteit) is er nodig. Voorbeelden van plaatsen waar heftige pieken in internetgebruik zijn, zijn horecabedrijven waar gedurende de dag veel bezoekers ineens kunnen komen, of een evenement waarbij grote groepen mensen tegelijkertijd gebruik willen maken van internet om hun foto’s te uploaden naar de Social Media.

Hoewel de SocialXS-hotspot zo ontwikkeld is dat het bestaande bedrijfsnetwerk beveiligd blijft, kan het best zo zijn dat je toch een tweede internetverbinding wenst, om een duidelijke scheiding te hebben tussen het sociale (gratis WiFi) en bedrijfsnetwerk.

Om in die behoefte te voldoen, heeft SocialXS een eigen productlijn met internetverbindingen, waarmee je altijd verzekerd bent van een stabiel en krachtig genoeg Wifi netwerk. Deze internetlijnen worden betrokken via het netwerk van meerdere providers, om altijd op iedere locatie in het land de beste oplossing te kunnen bieden.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten